«Εμφύλιος» στους παλαίμαχους της ΑΕΚ για τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας -Αντίδραση Σιμιγδαλά και διαγραφή

0
skyline

Η ανοικτή στήριξη των παλαίμαχων της ΑΕΚ σε έναν εκ των υποψηφίων δημάρχων στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει φέρει αναστάτωση μεταξύ των μελών του Δ.Σ.

Με μια ανακοίνωσή τους την Παρασκευή (8/9), οι παλαίμαχοι της Ένωσης δήλωσαν ανοικτά τη στήριξή τους στον Λύσανδρο Γεωργαμλή, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχία σε Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ήταν μέχρι πρόσφατα μέλος της παράταξης του νυν δημάρχου, Γιάννη Βούρου, έχοντας μάλιστα τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Ωστόσο, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε να είναι ξανά επικεφαλής ψηφοδελτίου, ακολουθώντας τον δικό του δρόμο (ήταν ξανά υποψήφιος δήμαρχος, αλλά τότε εκλέχθηκε ο Άρης Βασιλόπουλος).

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στήριξαν ανοικτά τον Γεωργαμλή
«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ στηρίζει τα μέλη του που δίνουν τον αγώνα τους στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και περιμένει από τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει κι αυτός τις υποψηφιότητές τους.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Λύσανδρος Γεωργαμλής διεκδικεί τη δημαρχία και περιμένει την ψήφο μας και την ψήφο των συνδημοτών. Δίπλα του συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ένα ακόμα εκλεκτό μέλος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ, που περιμένει κι αυτός τη στήριξη όλων μας.

Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν, είναι και θα είναι κιτρινόμαυρη και σαν Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ δίνουμε τη ψήφο μας στους δικούς μας ανθρώπους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωσή τους.

Απάντηση Σιμιγδαλά στους παλαίμαχους της Ένωσης: Ο οργανισμός ΑΕΚ δεν εκλέγει δήμαρχο
Ωστόσο, με την ανακοίνωση αυτή δεν συμφώνησε ο επίσης πρώην «κιτρινόμαυρος», μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Παλαίμαχων ΑΕΚ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Βούρου, Μιχάλης Σιμιγδαλάς.

Η επιστολή του αναφέρει:

«Προς όλους τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με την ανακοίνωση στήριξης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ,

υπέρ του υποψηφίου Δημάρχου κ. Λύσσανδρου Γεωργαμλή.

ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κύριοι,

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά μπροστά στο φαινόμενο της μόνιμης παθογένειας και της διάσπασης του οργανισμού ΑΕΚ.

Η τελευταία ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας προς τα εκεί οδηγεί.

Να ξεκαθαρίσω ότι ο οργανισμός ΑΕΚ δεν εκλέγει Δήμαρχο. Απλώς εκδηλώνει στήριξη και προτίμηση, όπως κάνουν και άλλοι φορείς, σύλλογοι, σωματεία, κόμματα σε όλη την επικράτεια.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η ΠΑΕ ΑΕΚ δια στόματος του Προέδρου της κ. Βαγγέλη Ασλανίδη στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής αρχής, δήλωσε επίσημα στήριξη στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου, κ. Γιάννη Βούρου.

Το ίδιο έπραξε και ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Το ίδιο και η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, μέσω της υποψηφιότητας της Προέδρου της, κ. Χριστίνας Σούκερη, που ανακοινώθηκε με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Γιάννη Βούρου.

Τι συνέβη λοιπόν τις τελευταίες ημέρες;

Φίλοι του κ. Γεωργαμλή (διασπαστή της παράταξης του Δημάρχου) και μέλη του Δ.Σ των παλαιμάχων ανακοινώνουν στήριξη στο πρόσωπό του.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Συγκλήθηκε Γενική Συνέλευση των Παλαιμάχων για τέτοιου είδους και σοβαρότητας απόφαση; Και πότε; Πρακτικά υπάρχουν;
Συγκλήθηκε Δ.Σ. των Παλαιμάχων; Και πότε; Πρακτικά υπάρχουν;
Γνώριζαν τα 147 ταμειακά συνεπή μέλη των Παλαιμάχων αυτή την απόφαση;
Σεβαστές οι προσωπικές φιλίες και προτιμήσεις, αλλά είναι ηθικό και νόμιμο να καλύπτονται πίσω από παράνομες αποφάσεις που δημιουργούν σύγχυση στους κόλπους της ΑΕΚ;
Τρεις σύμβουλοι της παράταξης, γνωστοί φίλοι του κ. Γεωργαμλή, με επικεφαλής τον ίδιο, διέσπασαν τον τελευταίο χρόνο την παράταξη του κ. Βούρου για να ικανοποιήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες, δυσκολεύοντας το έργο του. Τι επιδιώκουν τώρα; Και από ποιον καθοδηγούμενοι;
Ο νυν Δήμαρχος συνέβαλε τα μέγιστα με τις υπογραφές του και τις κινήσεις του προκειμένου να αποπερατωθεί το νέο γήπεδο, αλλά και όλα τα έργα που το συνοδεύουν. Ο κ. Γεωργαμλής σε τι συνέβαλε όταν, ως μέλος του Δ.Σ., καταψήφισε πολλές προτάσεις του Δημάρχου κατά τη διάρκεια της θητείας του;
Αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα γι’ αυτούς που προτάσσουν το “εγώ” τους μπροστά στο συμφέρον και την αναγέννηση του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Αγρυπνείτε!

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Σιμιγδαλάς,
Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ – Έφορος Αθλητικών Εκδηλώσεων».

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ διέγραψαν τον Σιμιγδαλά από το Δ.Σ.
Έπειτα από την επιστολή Σιμιγδαλά, οι βετεράνοι της ΑΕΚ τον διέγραψαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων, έπειτα από έκτακτη σύγκληση του ΔΣ, «στην οποία δεν συμμετείχε ο κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατόπιν έκτακτης σύγκλησης του ΔΣ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ, στην οποία δεν συμμετείχε ο κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής, αποφασίστηκε η καθαίρεση του κ. Μιχάλη Σιμιγδαλά από μέλος του Συμβουλίου. Θα αντικατασταθεί από άλλο μέλος του Συνδέσμου μας σε μελλοντική συνεδρίαση».

πηγή: iefimerida.gr