Τσιτομπί: «Αυτοί οι τύποι στην ΑΕΚ είναι τρελοί»!

0
skyline

Ο Ορελιέν Τσιτομπί αποχώρησε από την ΑΕΚ και έστειλε τα δικά του μηνύματα στους συμπαίκτες του και στον κόσμο της ομάδας, μέσω του inAEK.com κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της σεζόν.

Ο 29χρονος Γάλλος πλέι μέικερ μίλησε στη Μαρία Τσίχλα για τις ωραίες στιγμές που πέρασε φορώντας την Κιτρινόμαυρη φανέλα, τα αποδυτήρια της ομάδας που όπως είπε από εκεί ξεκινούσαν όλα, ενώ έκλεισε τα λεγόμενά του με ένα σύνθημα που ποτέ δεν θα ξεχάσει.

«Σίγουρα αυτό που δεν θα ξεχάσω από τη φετινή σεζόν είναι ο τίτλος που κατακτήσαμε στο τελευραίο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στον κόσμο μας, που δεν σταμάτησε να μας στηρίζει από την αρχή μέχρι και την τελευταία ημέρα”, ανέφερε αρχικά ο Τσιτομπί, ο οποίος παράλληλα σχολίασε σχετικά με τη χειρότερη στιγμή της σεζόν που πέρασε:

«Το χειρότερο που θα θυμάμαι είναι οι δύο συνεχόμενες ήττες που κάναμε τον Δεκέμβρη λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έτσι αλλάξαμε όλο τον τρόπο με τον οποίο βλέπαμε τα πράγματα».

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η καλύτερη στιγμή του Τσιτόμπι, ο οποίος όμως αναφέρόμενος στο τι δεν θα ξεχάσει ποτέ έφερε στο φως της δημοσιότητας τα αποδυτήρια της ομάδας, σχολιάζοντας:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Αυτοί οι τύποι είναι τρελοί. Μιλούσαμε πέντε διαφορετικές γλώσσες ταυτόχρονα. Είδα κόσμο να τραγουδάει, να τσακώνεται, να κλαίει, να παραπονιέται, να χορεύει. Εκεί γινόντουσαν τα πάντα. Εκεί άρχιζαν τα πάντα».

Σχετικά με το εάν θα επέστρεφε κάποια στιγμή στο μέλλον στην Ελλάδα και την Ένωση, ο 29χρονος Γάλλος τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω άλλα πράγματα που θέλω να ζήσω, αλλά η εμπειρία μου στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ μου άρεσε πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που πήρα από τους Έλληνες γενικά και από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Οπότε γιατί όχι;».

Πριν στείλει τα δικά του μηνύματα στον κόσμο και τους πρώην συμπαίκτες του, αναφέρθηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας:

«Το πρωτάθλημα είναι ετερογενές. Υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ της κουρυφής και της βάσης. Οι μάχες που δίνονται είναι δυνατές, αλλά οι παίκτες σέβονται ο ένας τον άλλον ανεξαρτήτος της ομάδας που παίζουν».

Τέλος, ο Τσιτομπί δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει χωρίς να στείλει τα δικά του πολύ ενδιαφέρονται μηνύματα στον κόσμο της ΑΕΚ και στους πρώην συμπαίκτες του.

«Το πρωτάθλημα αυτό είναι του κόσμου της ομάδας. Χωρίς αυτούς δεν πρόκειται να είχαμε καταφέρει να το πάρουμε», ανέφερε σχετικά με τους φιλάθλους της Ένωσης, ενώ όταν κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του, η απάντησή του ήταν αποστομοτική και σε ρυθμούς τραγουδιού:

«Έχω να πω μόνο ένα πράγματα στους παλιούς μου συμπαίκτες και είμαι σίγουροι ότι όλοι θα καταλάβουν. Forza ΑΕΚάρα, γ@@ τους την κ@@@!».