ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ inAEK.com

Το inAEK.com ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και αναδιαμορφώθηκε δύο χρόνια μετά, με τη νέα του μορφή να παρουσιάζεται τον Οκτώβριο του 2018. 

Στόχος του είναι, όχι μόνο η πλήρης ενημέρωση και κάλυψη της ειδησεογραφίας που απασχολεί την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά και η ανάδειξη των αξιών που υπηρετεί η ιδέα της. Μία ομάδα ατόμων που πλέον θεωρείται οικογένεια, καθημερινά ασχολείται με το οτιδήποτε συμβαίνει στον κιτρινόμαυρο κόσμο και το μεταφέρει σε εσάς, που κατά εκατοντάδες χιλιάδες είστε πλέον, καθημερινά μαζί μας.

Οι εταιρείες που θα επιλέξουν το inAEK.com για την προώθηση των υπηρεσιών τους, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι βάζουν τις βάσεις για να δημιουργήσουμε μια σταθερή, δυνατή και μακροχρόνια συνεργασία, λαμβάνοντας την δική τους θέση σε αυτόν τον κιτρινόμαυρο διαδικτυακό ιστότοπο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΚΟΙΝΟ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το inAEK.com απευθύνεται σε άτομα απ’ όλο τον κόσμο, καθώς όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, απ’ την πρώτη μέρα λειτουργίας του, συνδέθηκαν στην σελίδα πάνω από 600 χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες(με βάση την πιο έγκυρη σελίδα στατιστικών “Google Analytics”), με τις επιδράσεις τους στον χώρο να ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια προβολών στις σελίδες του. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι πως τον ιστότοπο έχουν επισκεφτεί έστω και μία φορά άτομα από 163 χώρες του πλανήτη, από την Ελλάδα… έως και τα νησιά Φίτζι.

Με τα δεδομένα της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης των κορυφαίων ιστοσελίδων στον κόσμο Alexa.com(πατήστε εδώ)το inAEK.com βρίσκεται στην θέση 145.658 στον κόσμο(ανάμεσα σε περισσότερες από 30 εκατομμύρια ιστοσελίδες), ενώ είναι στην θέση 1371 στο ελληνικό διαδίκτυο! 

Χωρίς όλη αυτή την στήριξη, όπως αντιλαμβάνεστε τίποτα δεν θα ήταν όπως το παρουσιάζουμε. Χωρίς την δική σας αγάπη, δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εδώ και καθημερινά να φέρνουμε στις οθόνες σας σωστή και έγκυρη ενημέρωση.

Σαφώς, έχουν γίνει λάθος ρεπορτάζ, απ’ τα οποία όμως μαθαίνεις βελτιώνεσαι και προχωράς. 

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μπορείτε να γίνεται συνεργάτες μας, με όποιον τρόπο από τους παρακάτω επιθυμείτε.

    1. Banner: Στείλτε μας το δικό σας “logo, gif κ.ο.κ” διαστάσεων 300×250, 720×90 για να προβληθείτε στην αρχική μας σελίδα. 
    2. Banner+άρθρο: Αν θέλετε επιπλέον προβολή των υπηρεσιών σας, αυτό μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με την δημιουργία κάποιων κειμένων αναφορικά με την εταιρεία σας.
    3. Banner+άρθρο+social media: Έχετε επιπλέον την επιλογή να δείτε το banner σας, τόσο στον ιστότοπο μας, όσο και στα social media της σελίδας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@inaek.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Πάνω από 100 χιλιάδες χρήστες με περισσότερες από 550 χιλιάδες προβολές σελίδων, επισκέφτηκαν το inAEK.com το πεντάμηνο μεταξύ Μαρτίου-αρχές Αυγούστου.
46 χιλιάδες χρήστες στο inAEK.com μόνο τον Ιούλιο του 2019
Πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές σελίδες στο inAEK.com από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του!
Η βαθμολογία του inAEK.com στο παγκόσμιο και ελληνικό διαδίκτυο/5 Οκτωβρίου 2020