Έσπασε τη σιωπή της η Σακίρα: «Έβαλα σε δεύτερη μοίρα την καριέρα μου για χάρη του Πικέ»

0
skyline

Την πρώτη της συνέντευξη σε γνωστό γυναικείο περιοδικό έδωσε η Σακίρα, μετά το χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, υποστηρίζοντας πως ακόμα βιώνει τις συνέπειες της συγκεκριμένης εξέλιξης στη ζωή της.

Έτοιμη για την επιστροφή της στη μουσική και στις μεγάλες συναυλίες δηλώνει σε συνέντευξή της στο γυναικείο περιοδικό Elle η Σακίρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο μεγάλο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ.

Η Κολομβιανή σταρ υποστηρίζει πως έκανε μία «θυσία αγάπης» για χάρη του Καταλανού ποδοσφαιριστή, ενώ βιώνει ακόμα τις συνέπειες ενός τέτοιου χωρισμού.

«Ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει προσπάθειες και θυσίες. Και τις έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και ήρθα στην Ισπανία, ώστε να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου είχαν παρούσα τη μητέρα τους και έχω ένα απίστευτο δέσιμο με αυτά, το οποίο δεν μπορεί να σπάσει και μας ενώνει», δήλωσε η Σακίρα.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσουμε γι’ αυτό το χωρισμό, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι’ αυτή την κατάσταση σε μια συνέντευξη» πρόσθεσε η πασίγνωστη τραγουδίστρια.

«Παρέμεινα ψύχραιμη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», υπογράμμισε.

Όσον αφορά την προσπάθειά της να μείνουν τα παιδιά τους έξω από τη συγκεκριμένη δημοσιότητα, η Σακίρα απέφυγε να τοποθετηθεί και είπε: «Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις αποκαλύψουμε δημόσια, τουλάχιστον προσωρινά, αφού όλα είναι τόσο καινούρια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλο μου το είναι στη σχέση μου και στην οικογένειά μου».