ΑΕΚ: Ξανά στα υπόψιν ο Κοντέ

0
skyline

Την περίπτωση του Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ φέρεται να εξετάζει εκ νέου η ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνάς της. 

Η αναζήτηση δεξιού μπακ για την Ένωση καλά κρατεί και στο τραπέζι έπεσε εκ νέου το όνομα του άλλοτε διεθνή με την U19 της Γαλλίας, Αντουάν Κοντέ σύμφωνα με τη “Live Sport”. 

Ο Γάλλος δεξιός μπακ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είχε “παίξει” και για τον Ολυμπιακό το Φθινόπωρο, ενώ είχε εξεταστεί κι από τον Ίλια Ίβιτς, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του, από τη στιγμή που τότε υπήρχαν στο ρόστερ (και υπολογίζονταν) οι Μπακάκης, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος. Πλέον όμως οι δύο τελευταίοι βρίσκονται εκτός πλάνων και η περίπτωσή του φέρεται να έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τους “κιτρινόμαυρους”. 

Ο Κοντέ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ΑΕΚ έχει χτίσει έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας με την Μπεϊτάρ από τη μεταγραφή του Γκαρσία, εφόσον θελήσει να κάνει κίνηση για να τον πάρει από τώρα. Οι “κιτρινόμαυροι” πάντως έχουν στα υπόψιν τους ακόμα μία περίπτωση από τη Γαλλία και μία από την Πολωνία. 

Πηγή: sdna.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube