Αγγελόπουλος: “Με βεβαιότητα έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας”

0
skyline

Η τοποθέτηση του Μάκη Αγγελόπουλου, στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, σχετικά με την ανακοίνωση της διοργάνωσης του BCL στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

«Είναι σημαντικό για τη χώρα μας που θα διοργανώσει το τουρνουά, αλλά και σημαντικό για την ομάδα μας. Είναι η πρώτη διεθνής διοργάνωση παγκοσμίως. Στα αμιγώς αγωνιστικά, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο τουρνουά. Οι ομάδες είναι ενισχυμένες, εμείς θα παλέψουμε για τον τρίτο συνεχόμενο διεθνή τίτλο στη χώρα μας. Τίτλοι που καταξιώνουν την Ελλάδα στα μάτια του κόσμου», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, προτού προσθέσει:

«Στην ΑΕΚ κολυμπάμε πάντα κόντρα στο ρεύμα. Θεωρούμε ότι όσο πιο κόντρα πας, τόσο θα φτάσεις στην πηγή. Με βεβαιότητα έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Στα χαρτιά θα διεκδικήσουμε τους 5 στόχους που έχουμε μπροστά μας. Όσον αφορά το διαρκείας, αυτό έχει τη μορφή στήριξης προς την ομάδα. Έχει και τη μορφή επιβράβευσης για όσα έχει πετύχει η ομάδα ως και σήμερα. Εκτιμούμε πως θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα μας θα είναι η ανταγωνιστικότερη των τελευταίων ετών. Εμείς οι φίλαθλοι αισθανόμαστε λίγο στοχοποιημένοι, ριγμένοι. Κάποια στιγμή αυτή η ρατσιστική προσέγγιση πρέπει να χαλαρώσει. Πάντα σεβόμενοι τα πρωτόκολλα».

Για το γήπεδο των Λιοσίων: «Η συμφωνία με την Κυβέρνηση σχετίζεται με την αναμόρφωση του κλειστού από γήπεδο πάλης σε γήπεδο μπάσκετ και ταυτόχρονα παίρνουμε και τη συντήρηση του χώρου. Υπάρχει ένας συντελεστής προς εκμετάλλευση γύρω από το γήπεδο. Σε πρώτη φάση θέλουμε να κάνουμε γήπεδο μπάσκετ. Είναι η πρώτη φορά αξιοποίησης Ολυμπιακού Κλειστού».

Για το εάν μένει πικρία που δεν τελείωσε η σεζόν: «Εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή προτείναμε στο ελληνικό πρωτάθλημα διάφορες λύσεις. Προτείναμε πολλά πράγματα, Μέχρι και αγώνες στο Καλλιμάρμαρο. Δεν μας αρέσει η παύλα. Μας μένει σίγουρα μια πικρή γεύση. Η ομάδα μας ερχόταν από 16 σερί νίκες, είχε ένα πολύ καλό μομέντουμ. Όσον αφορά την Ευρώπη, σαν ΑΕΚ έχουμε αποδείξει πως λειτουργούμε με γνώμονα το καλό του αθλήματος και της χώρας και μέσα από αυτό και το καλό της ομάδας μας. Ο κύριος Κομνηνός επέλεξε να καθίσω δίπλα στο τρόπαιο. Ήταν ένας καλός οιωνός. Είναι στόχος η κατάκτηση του τροπαίου. Εκτιμώ ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο από την προηγούμενη φορά».