Βιεϊρίνια: “Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ”

0
skyline

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως οι δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ μετά το περσινό ματς στην Τούμπα τον ενόχλησαν, ενώ παραδέχθηκε πως όλοι ξέφυγαν στις αντιδράσεις τους.

«Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις και κοιτάμε το αποτέλεσμα και όχι το καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Βιεϊρίνια στην εκπομπή Total Football.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως: «Μας επηρέασαν τα ματς στα προκριματικά γιατί θέλαμε να είμαστε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Επηρεάστηκαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς και να έχουμε το αποτέλεσμα».

Για την πίεση που υπάρχει για τον τίτλο: «Σίγουρα, οι πολλές υποχρεώσεις μαζί με την πίεση να κερδίσεις το πρωτάθλημα επηρεάζουν. Για εμένα βέβαια αυτή η πίεση είναι το καλύτερο, είναι καλή η πίεση να έχεις τον κόσμο, τον πρόεδρο, τον προπονητή να έχουν απαιτήσεις από σένα. Για εμένα και για πολλούς ποδοσφαιριστές είναι ό,τι πρέπει να έχεις στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές, όμως, αυτό αγχώνει τον παίκτη που κοιτάζει να πάρει το αποτέλεσμα και παύει να σκέφτεται το θεαματικό ποδόσφαιρο. Αυτό που μου αρέσει είναι να πηγαίνεις βήμα βήμα για να χτίσεις μία ομάδα, όχι να κερδίζει ένα πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά να μην υπάρχει. Να χτίζεις μία ομάδα πρωταγωνίστρια για χρόνια.

Για τη διαφορά που έχουν στη βαθμολογία: «Έχουμε κερδίσει όλα τα ντέρμπι και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, ενώ οι αντίπαλοί μας στα μεταξύ τους ματς έχουν φέρει ισοπαλίες».

Για την ατάκα του πως η ΑΕΚ έκλεψε το περσινό πρωτάθλημα:«Μας κλέβουν το πρωτάθλημα” αυτό είπα, δεν είπα ότι είναι κλέφτες στην ΑΕΚ ή στον Ολυμπιακό. Μετά ο καθένας το πήγε εκεί που ήθελε. Ξεφύγαμε όλοι τότε, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του όπως ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους. Είδατε στα βίντεο ότι όλοι γελάγανε στο γήπεδο. Είχαμε συζητήσει με τον Σιμόες και με άλλους παίκτες της ΑΕΚ να βγούμε έξω».