Γιατί χάλασε του Ανσαριφάρντ στην Γκρασχόπερς

0
skyline

Διαγωνισμός: Κερδίστε τις επίσημες εμφανίσεις των Βίντα και Σιντιμπέ!

Φήμες και παρασκήνια αποκαλύπτει και σήμερα η στήλη του sdna.gr

Η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, η προετοιμασία και τα κενά που προκύπτουν στο ρόστερ. Αυτά και άλλα πολλά που ενδιαφέρουν στην στήλη.

Αναλυτικά:

*Εκτός από συλλόγους της χώρας του, κέντρισε το ενδιαφέρον και της Γκρασχόπερς. Η ελβετική ομάδα μέσω του Sport Director, Μπεν Χάας, έκανε focus στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ κι εξέτασε όλα τα δεδομένα. Ωστόσο οι ετήσιες αποδοχές του Καρίμ στην ΑΕΚ 500.000 ευρώ το χρόνο κι ενώ η Γκρασχόπερς δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα από 300 χιλιάρικα αποτέλεσαν απροσπέλαστο εμπόδιο για τους Ελβετούς. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Δεν είναι μία απλή διαδικασία η προετοιμασία στην Ολλανδία για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Υφίσταται κι εκείνη η κατηγορία των παικτών, για τους οποίους ο Ματίας Αλμέιδα δεν είναι ακόμα απολύτως βέβαιος. Θέσεις στις οποίες αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει πρεμούρα ή προσπάθεια  για ενίσχυση, οι οποίες ωστόσο ενδέχεται να αποτελέσουν λόγο για συζήτηση στη συνέχεια. Είναι η ΑΕΚ απόλυτα καλυμμένη στη θέση του τερματοφύλακα; Υπάρχει επάρκεια στις θέσεις των ακραίων αμυντικών ή κι εκεί παρατηρείται μία γενικότερη ανησυχία, η οποία ασφαλώς προκύπτει κι ενισχύεται απ΄την περσινή σεζόν; Υπάρχουν μέτωπα, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν είναι ακριβώς ανοιχτά, αλλά δεδομένα δεν έχουν κλείσει κιόλας. Γι΄αυτό ο προπονητής έχει ήδη περάσει τα μηνύματά του. (SPORTDAY)

Διαβάστε περισσότερες φήμες και παρασκήνια εδώ