INAEK

Γιαννίκης: Τα αισιόδοξα μηνύματα που “κρατάμε” μετά το ματς με τον Ατρόμητο

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα, αλλά δε μπορούμε να μην “μετρήσουμε” όσα είδαμε...

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα, αλλά δε μπορούμε να μην “μετρήσουμε” όσα είδαμε από την παρουσία του νέου προπονητή της ΑΕΚ στα Σπάτα την προηγούμενη βδομάδα, τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου και την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Ατρόμητο.

Είδαμε λοιπόν, έναν άνθρωπο εργατικό, μετρημένο σε λόγια, χωρίς φαμφάρες αλλά με όρεξη για πολύ δουλειά!

Απ’ τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις στα Σπάτα, άφησε το στίγμα του, δείχνοντας σε όλους τους παίκτες πως όλοι κρίνονται και όλη η δουλειά στις προπονήσεις καταγράφεται.

Όσον αφορά την χθεσινή αναμέτρηση και την επιλογή ενδεκάδας, την οποία δεν μπορούσε να προβλέψει κανείς (άλλωστε δεν είχε ανακοινώσει καν αποστολή – ενώ οι παίκτες δεν διανυχτέρευσαν στο ξενοδοχείο), είδαμε ότι οι επιλογές του ήταν αυτές που αυτός έκρινε και όπως σχολίασε, επέλεξε βάσει των προπονήσεων αλλά και της τακτικής προσέγγισης πάνω στα ατού του αντιπάλου.

Ο Αργύρης Γιαννίκης λοιπόν, έδειξε ότι δεν θέλει να λειτουργεί με σταθερές και πλάνα. Δεν αρκείται στα ονόματα και στα συμβόλαια, αλλά κρίνει με το δικό του μυαλό, το οποίο πραγματικά φαίνεται δύσκολο να «διαβάσει κανείς». Ξέρει βέβαια σε ποια ομάδα βρίσκεται, αλλά δεν ενοχλείται και δεν δείχνει να τον “αγγίζουν” ούτε οι φωνές ενθουσιασμού προς το πρόσωπό του, ούτε κάτι άλλο πέρα απ’ την δουλειά του.

Ίσως είναι αυτός δηλαδή, που σε ένα περιβάλλον, όπως πολλοί χαρακτηρίζουν “τοξικό” και εννοούμε, αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου, της έντονης δηλαδή και πολύ αυστηρής κριτικής, ο 41χρονος δείχνει ανεπηρέαστος και απασχολημένος με την ομάδα του και τους στόχους που έχει θέσει.

Αυτά και όχι μόνο, μας αφήνουν ελπιδοφόρα μηνύματα εν όψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας, που ελπίζουμε να οδηγήσουν την ομάδα στους στόχους της.

Φ.Ν.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Γιαννίκης