INAEK

Ομάδα και κόσμος “ένα”!

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος Επανέναρξη λοιπόν του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων...

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

Επανέναρξη λοιπόν του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων Μια διακοπή που βοήθησε να ..δούμε για άλλη μια φορά το ατελείωτο χάλι της δικής μας εθνικής ποδοσφαίρου, και που είμαστε “αναγκασμένοι” πάλι να δούμε πρώτα ο θεός μετά από 1 μήνα που θα υπάρξει νέα διακοπή.

Μέχρι τότε όμως η αγωνιστική δραστηριότητα θα είναι συνεχόμενη για την ΑΕΚ που οφείλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της.
Και λέω οφείλει γιατί έχει όλες τις αγωνιστικές δυνατότητες αλλά και το υλικό να το πετύχει μετά το “καταστροφικό ” πέρασμα Καρντόσο που καταφέραμε τελικά όπως φαίνεται να σώσουμε πριν να είναι πολύ αργά..
 
Αυτή η διακοπή λοιπόν ωφέλησε την ΑΕΚ να ηρεμήσει πόσο περισσότερο μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη μέσα στην Τρίπολη, που επανέφερε τα χαμόγελα στους παίκτες , ισχυροποίησε την αυτοπεποίθηση τους, αλλά και εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των οπαδών της.
Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλες αυτές τις μέρες υπό την καθοδήγηση του νέου της τεχνικού που ακούει στο όνομα του Νίκου Κωστένογλου.
 
Η διοίκηση αποφάσισε ότι αυτός θα είναι ο νέος προπονητής μετά την μεταμόρφωση που είδε στους τελευταίους αγώνες τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό!
Ο Νίκος όμως επειδή έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη και το φορτίο είναι “βαρύ” (βλέπε στόχος πρωτάθλημα)  θα πρέπει να στηριχτεί από όλον τον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ, γιατί μέσα σε ένα παιχνίδι ή κατά την διάρκεια ενός πρωταθλήματος θα υπάρχουν και άσχημες εμφανίσεις ή μη επιτυχημένα αποτελέσματα, και φυσικά μερίδα κόσμου ειδικά της Ένωσης δεν το έχει σε τίποτα ανθρώπους που αποθεώνει την μια στιγμή, να τους ισοπεδώσει στην αμέσως επόμενη.
 
Πάντως το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι την διακοπή, που μεσολαβούν οι αγώνες με Λαμία (μέσα) Παναιτωλικό (έξω) και ΠΑΟΚ και Βόλο (μέσα) υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η ΑΕΚ να περάσει νικηφόρα και μέχρι την νέα διακοπή να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού ο μεν ΠΑΟΚ έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα, ενω ο ΟΣΦΠ έχει ενδιάμεσα την τεράστια επιβάρυνση που λέγεται Τσάμπιονς Λίγκ.
 
Όλα αυτά βέβαια αρκεί η ΑΕΚ να παρουσιαστεί σοβαρή και να δείξει τα στοιχεία που είδαμε στους τελευταίους αγώνες όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι (ανάπτυξη, ταχύτητα , κατοχή μπάλας, δημιουργία φάσεων και από τον άξονα και από τα πλάγια κ.α) αλλά και στον ψυχολιγικό που έχει να κάνει με το πάθος και την πίστη των παικτών για να τιμήσουν αυτήν την φανέλα πανηγυρίζωντας στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια χρονιά ιδιαίτερα σημειολογική, αφού από την επόμενη η Αγιά Σοφιά θα είναι έτοιμη με τον πλέον εκκωφαντικό  και μεγαλόσχημο τρόπο να την καλοσωρίσει.
 
Αρωγός μεγάλος σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να είναι φυσικά ποιος άλλος, ο κόσμος της .
Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής κόσμος και ομάδα πρέπει να γίνουν ” ένα”, για να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει.
Τα μυνήματα είναι πολύ ενθαρυντικά όσον αφορά την προσέλευση αλλά αυτό φυσικά θα πρέπει να συνεχιστεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τρόπο σε ΌΛΟΥΣ τους αγώνες του πρωταθλήματος!
Στήριξη, φωνή,  πάθος, και εμπιστοσύνη στα παιδιά του Κωστένογλου αφού συνδυάζουν και μεγάλη ποιότητα αλλά και εμπειρία για να καταφέρουν αυτό που όλου έχουμε θέσει σαν στόχο.
Και όσον άφορα πιθανή προσθήκη ενίσχυσης της ομάδας, αφού δεν έγινε τώρα (η απόκτηση ενός χαφ)  μετατίθεται  για την χειμερινή περίοδο όπου θα υπάρχουν και πιο ασφαλή συμεράσματα αλλά και πιο ολοκληρωμένη γνώμη και από τον νεο τεχνικό διευθυντή.
 
Μέχρι τότε όμως πάμε βήμα – βήμα αλλά συγχρόνως και πολύ δυνατά!
 
Όλοι κοντά της, όλοι δίπλα της.
 
Άλλωστε το δεύτερο γράμμα αυτής της μαγικής λέξης ( ΑΕΚ) τα λέει όλα …ΕΝΩΣΙΣ!

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε