Νέα Φιλαδέλφεια: Άγνωστοι χτύπησαν με ρόπαλα και μαχαίρωσαν δύο αδέλφια

0
skyline

Σταμάτησε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο από το οποίο βγήκαν τέσσερις άγνωστοι δράστες – Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Άγρια επίθεση δέχτηκαν δυο αδέλφια στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τέσσερα άτομα που τους χτυπήσαν και τους μαχαίρωσαν.

Όπως έγινε γνωστό δύο νεαρά αδέρφια 23 και 19 ετών ενώ βρίσκονταν επί της Λ. Δεκελείας 71, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξαφνικά σταμάτησε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο από το οποίο βγήκαν τέσσερις άγνωστοι δράστες χωρίς διακριτικά και τους επιτέθηκαν.

Οι δράστες τους χτύπησαν με μεταλλικούς λοστούς και τους μαχαίρωσαν στους μηρούς, ενώ αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως οι δράστες φώναζαν υβριστικά συνθήματα για την ΑΕΚ. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Ο 23χρονος κάνει λόγο για μια εντελώς απρόκλητη επίθεση καθώς δεν προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα στα θύματα και τους δράστες ενώ αναφέρει πως οι δράστες έβγαλαν τα μαχαίρια και εντελώς ψυχρά άρχισαν να τους καταφέρνουν χτυπήματα στα πόδια.

«Περπατάμε, έχουμε γυρίσει από διασκέδαση, κατηφορίζουμε την Δεκελείας και έξω από ένα κατάστημα σταματά ένα αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω από εμάς. Ένα μαύρο, Opel Corsa, κατεβαίνουν τέσσερα άτομα. Οι τρεις με μισό full face, ο ένας χωρίς κάτι στο πρόσωπο, φαινόταν, δηλαδή. Οι δύο είχαν γκλομπ, οι δύο μαχαίρι. Μας λένε “γ… την ΑΕΚ σας”, κάτι οπαδικό παρόλο που εμείς δεν ασχολούμαστε με οπαδικά. Δεν έγινε καβγάς, εμείς ουσιαστικά περπατούσαμε στην Δεκελείας σαν πολίτες που πάνε σπίτι τους. Εγώ λίγο πιο κάτω μένω. Ήταν “τυφλό” χτύπημα. Μας λένε ‘γ… την ΑΕΚ σας’ και ξεκινάνε γκλομπ, μαχαιριά. Μας χτύπησαν και μας μαχαίρωσαν ταυτόχρονα» τονίζει ο 23χρονος ο οποίος εξηγεί πως ούτε ο ίδιος ούτε ο μικρότερος αδελφός του φορούσαν διακριτικά κάποιας ομάδας.

Για το περιστατικό ήδη διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγονται στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

πηγή: lifo.gr