INAEK

Εθνική Ελλάδος: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στην Κύπρο, ένιωσε ενοχλήσεις...

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στην Κύπρο, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό με την μαγνητική να μην δείχνει ότι υπάρχει κάτι σοβαρό.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα την Κύπρο για το Nations League. 

Ο επιθετικός της Ελλάδας, Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι λόγω συμπλήρωσης καρτών, ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς μετά τη χθεσινή προπόνηση.

Για τον λόγο αυτό και προληπτικά υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν «καθαρή» και έτσι ο συναγερμός έληξε. Όπως και να έχει το ιατρικό τιμ της Εθνικής θα παρακολουθεί την κατάσταση του τις επόμενες μέρες.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Γιακουμάκης