Εθνική Ελλάδος: Η αποστολή για Ιταλία και Βοσνία!
Ριζικές οι αλλαγές στα πρόσωπα στην Εθνική Ελλάδας, ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Βοσνία.
Πράξη έκανε τις σκέψεις του για ανανέωση του ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας ο Τζον Φαν’τ Σιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και την Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10) για τα European Qualifiers, αφήνοντας εκτός τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοσορίδη, Ζέκα και Μήτρογλου.
Αντίθετα κλήθηκαν οι Διούδης, Τάσος Δώνης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Λημνιός και Ρέτσος.
Αναλυτικά: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.
Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00) – ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.






