Αναστασιάδης : «Εδώ θα κάνουμε προπόνηση Champions League»
Η δίωρη προβολή video με τους παίκτες να… κουτουλάνε, το προβάδισμα του Πασχαλάκη έναντι του Μπάρκα και Βλαχοδήμου, η πιθανή επιστροφή του Καρβουνίδη και η βολιδοσκόπηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος προτίμησε να μείνει στην ΑΕΚ.
“Ακούστε παλικάρια, εδώ στην Εθνική θα κάνουμε προπόνηση Τσάμπιονς Λιγκ”, τους είπε ο Αναστασιάδης και η ατάκα αυτή σχολιάστηκε από τους διεθνείς.
Η μετάβαση – διαφορά από την εποχή Σκίμπε σε αυτή του Αναστασιάδη στην Εθνική ξεκίνησε από τις προβολές video. Με τον Γερμανό ζήτημα αν κρατούσαν 20λεπτο, με τον Αναστασιάδη ξεπέρασαν το δίωρο! Κάποιοι μάλιστα διεθνείς το βράδυ, στα τηλέφωνα που έκαναν, έλεγαν πως… κουτούλαγαν.
Επίσης, στη βιντεοθεραπεία… παρουσίασε στους Έλληνες διεθνείς την Μπαρτσελόνα, την Λίβερπουλ, την Σίτι, την Ντόρτμουντ και την Μπάγερν.
ΠΗΓΗ: Sport24






