Εμείς προχωρούμε, αυτοί υποχωρούν!
Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος
Πήγαμε και στην Τούμπα λοιπόν. Περάσαμε αλώβητοι και από εκεί, και προχωρούμε ακάθεκτοι! Τίποτα δεν μπορεί πια να σταματήσει την πιο καθαρή και τίμια ομάδα του πρωταθλήματος από την κατάκτηση της κορυφής, που της αξίζει και είναι ο στόχος της.
Φυσικά μετά από τις εικόνες που είδαμε όμως, φαίνεται ότι καταφέραμε κι άλλα σπουδαία. Καταστρέψαμε τα μυαλά αυτούς που πίστευαν ότι ήταν “κατευθυνόμενοι” πρωταθλητές από τον Αύγουστο. Είδαμε το “εμείς η κανείς” σε πράξη, με τον Σαββίδη να κάνει εισβολή με όπλο. Γενικά, όλα τα βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, με τον υπαίτιο να είναι ξεκάθαρα ένας. Ξεκίνησε με τα γκολ οφσάιντ, ακολούθησε το νταϊλίκι στα Γιάννινα και στη συνέχεια τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Ε δεν πέρασε τελικά! Γιατί δεν είμαστε “μπιπ” οι ΑΕΚτζήδες. Και η σιωπή, απάντηση είναι.
Φτάνουμε όμως στο σήμερα. Αυτό είναι το πιο ωραίο. Πέφτουν οι μάσκες όλων. Από κυβερνούντες, διοικήσεις, μέχρι και αθλητικά σάιτ, τα οποία θα δουν την μείωση στα κλικς τους να διαιρούνται στα μισά. Βλέπουμε μία ωραία αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πια και δεν θα είναι ούτε αυτός για πάντα το κορόιδο του Σαββίδη και του καθενός. Δεν τους άρεσε η κίνηση του χθες και είναι ολοφάνερο. Τους έταξε πολλά, τους κατηγόρησε για κινήσεις τους και τώρα τους κατέστρεψε τα όνειρα. Ο μόνος υπαίτιος. Μέχρι και που βγήκε να ζητήσει να τιμωρηθεί αυτός και όχι ο ΠΑΟΚ, λες και είναι τίποτα πρόεδρος του.
Οι εικόνα του Βιεϊρίνια και η χειρονομία “NO” προς το αφεντικό του έδειξαν την αρχή της αναστάτωσης στον σύλλογο τους. Τα υπόλοιπα, φαίνονται σήμερα και θα συνεχιστούν για ημέρες. Μετά και την επίσημη απόφαση της πειθαρχικής, θα χειροτερέψουν.
Πάμε τώρα και στην κυβέρνηση. Ο κύριος Βασιλειάδης όταν ζητούσε η ΑΕΚ να σταματήσει το πρωτάθλημα έλεγε “ό,τι νά ναι”. Τώρα αποφασίζει κάτι που “γελάει και το δημοτικό” χωρίς να το υποστηρίζει με επιχειρήματα. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να πει στις συναντήσεις με τις ΠΑΕ.
Για να κλείσω και να μην πολυλογώ. Το φύλλο αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αδέλφια. Η απόφαση θα δικαιώσει την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει δικαστής που δεν θα κρίνει όσα είδε ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. Θα καταδικαστεί και ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ θα πάρει το ματς 0-3 και ο ΠΑΟΚ θα χάσει και την δεύτερη θέση.
Ο λαός της ΑΕΚ πρέπει να κάνει υπομονή, δυστυχώς, χωρίς να φταίει σε κάτι. Αν κλείσουν τα ποδοσφαιρικά γήπεδα για λίγες βδομάδες, είναι ευκαιρία να στηρίξουμε τα ερασιτεχνικά μας τμήματα και το μπάσκετ. Πάντα ενωμένοι, και πάντα δίπλα στην ομάδα που μας χάρισε ΤΟΣΕΣ χαρές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
–>
–>







