Δεύτερο τεστ με το Μαυροβούνιο για την Εθνική του Πογέτ με τα «χαρτιά» του ελαφρώς φανερά

0
skyline

Περαιτέρω βελτίωση στην εικόνα της Εθνικής Ελλάδας και περισσότερα πράγματα από τους Έλληνες διεθνείς περιμένει ο Γκουστάβο Πογέτ στο αποψινό φιλικό με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα.

Θετικό ήταν το πρόσημο του ντεμπούτου του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι την περασμένη Παρασκευή.

Απόψε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δίνει το δεύτερο φιλικό «γνωριμίας», κόντρα στο Μαυροβούνιο Δημοτικό Στάδιο της Ποντγκόριτσα (21:00, Cosmote Sport 1, Open, BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού με τους διεθνείς που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Ο Ουρουγουανός προπονητής περιμένει σίγουρα περαιτέρω βελτίωση στην εικόνα της «γαλανόλευκης» και περισσότερα πράγματα από τους παίκτες, όπως είχε δηλώσει στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συγκέντρωση της ομάδας στον Άγιο Κοσμά.

Ο Πογέτ έχει φροντίσει να μην φανερώσει τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει την Εθνική Ελλάδας στο «Stadion pod Goricom», αν και οι περισσότερες εκτιμήσεις κάνουν για λίγες αλλαγές σε πρόσωπα στο αρχικό σχήμα της ομάδας και υπάρχουν κάποια διλήμματα που έχει στο μυαλό του.

Την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος ή ο Πασχαλάκης, ενώ τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν Ρότα και Λύρατζης.

Αριστερά θα ξεκινήσει ο Τσιμίκας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρεθούν οι Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, όμως διεκδικούν θέση οι Μπακασέτας και Αλεξανδρόπουλος.

Αριστερό εξτρέμ θα ξεκινήσει ο Πέλκας, στα δεξιά θα βρεθεί ο Λημνιός και στην κορυφή «παίζεται» μεταξύ του Γιακουμάκη ή Παυλίδη.

πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ο κίνδυνος αν δεν βγει Ευρώπη