INAEK

“Σκάει” 2.5 εκατ. για… νέο Τσούμπερ – Κλείνει μεγάλο deal η Ρωσίδα για την ΑΕΚ – Φήμες για Εντσάμ!

Ποια είναι η γυναίκα πίσω από την χρυσή συμφωνία του Γενάρη; Στην Ένωση τρέχουν για...

Ποια είναι η γυναίκα πίσω από την χρυσή συμφωνία του Γενάρη; Στην Ένωση τρέχουν για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ τις επόμενες ημέρες. Ποιος είναι ο πρώτος στόχος, ο παίκτης που σίγουρα θα αποκτηθεί και οι πληροφορίες για μία δυνατή πώληση.

Σε… φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι μηχανές της ΑΕΚ ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Πρώτος στόχος είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, που αγωνίζεται στην Παλμέιρας ως δανεικός από τη Νις και για τον οποίο η γαλλική ομάδα είχε επενδύσει 10.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Η περίπτωση του 25χρονου Βραζιλιάνου βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Ένωσης, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για ιδανική περίπτωση, όμως αναγνωρίζουν πως είναι και εξαιρετικά δύσκολη και ακριβή. Γι’ αυτο τον θελει δανεικό μεχρι το καλοκαιρι με οψιόν που θα μπορεί να αγοράσει.

Συνεχίστε εδώ

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα