INAEK

Επίσημο: Η ΑΕΚ πουλά τον Κοσίδη στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν – Οι όροι της συμφωνίας

Η ΑΕΚ παραχωρεί τον 23χρονο Μιχάλη Κοσίδη στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν της Πολωνίας, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης.

Σε μια μεταγραφική κίνηση που αναμενόταν, η ΑΕΚ προχωρά στην πώληση του Μιχάλη Κοσίδη στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν της Πολωνίας.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων είναι οριστική, με την «Ένωση» να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον 23χρονο επιθετικό.

Ο Κοσίδης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν (2024-2025) ως δανεικός στην Πούζστζα Νιεπολόμιτσε, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 9 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των Πολωνών.

Η παρουσία του στην Ekstraklasa δεν πέρασε απαρατήρητη και η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, που την περσινή σεζόν τερμάτισε 15η στη βαθμολογία, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αποφάσισε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Η ΑΕΚ, με τη συμφωνία αυτή, αποδέχεται την πρόταση της πολωνικής ομάδας, ωστόσο κρατά ποσοστό μεταπώλησης για μελλοντικό όφελος σε περίπτωση νέας πώλησης του Κοσίδη στο μέλλον.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα