INAEK

Αστοχία και πρώτη απώλεια βαθμών για την Κ19 της ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά

Η Κ19 της ΑΕΚ, αν και κυριάρχησε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0 με την Κηφισιά για την 6η αγωνιστική της Super League K19.

Η ΑΕΚ Κ19 δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο 0-0 με την Κηφισιά, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2025-26 στο Δημοτικό Στάδιο Καματερού.

Η ομάδα της ΑΕΚ ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, πιέζοντας την Κηφισιά και δημιουργώντας σημαντικές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, οι προσπάθειες των Γκολφίνου, Καραργύρη και Παλαιολόγου δεν βρήκαν στόχο, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν.

Η Ένωση, παρότι διατήρησε την υπεροχή και έδειξε συνέπεια στο επιθετικό της παιχνίδι, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το τελικό 0-0 σηματοδότησε την πρώτη απώλεια βαθμών για την Κ19 της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα