ΑΕΚ: Δανεικός στην ΡΚ-35 ο Δημήτρης Γκούμας
Στη δεύτερη κατηγορία της Φινλανδίας και την PK-35 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Γκούμας. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Ελσίνκι, προκειμένου να αποκτήσει πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Ο Γκούμας αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023, όταν αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Γκρόιτερ Φιρτ. Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, είχε ελάχιστες ευκαιρίες να αγωνιστεί, καθώς έκανε μόλις δύο προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και έπαιξε σε δύο παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα.
Με δεδομένο τον έντονο ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα, αποφασίστηκε ότι η καλύτερη λύση για την ανάπτυξή του θα ήταν ένας δανεισμός. Έτσι, η ΑΕΚ έδωσε το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του στην PK-35, όπου αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο και περισσότερες συμμετοχές.
Να σημειώσουμε ότι η PK-35 αγωνίζεται στη Ykkönen, τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του φινλανδικού ποδοσφαίρου.