INAEK

Συνεχίζει στο Αιγάλεω ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Γκούμας

ο Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γκούμα. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, με πέρασμα από την ΑΕΚ και διεθνής με την Κ21, συνεχίζει στη Β’ Εθνική.

Το Αιγάλεω προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση ενίσχυσης κάτω από τα δοκάρια, γνωστοποιώντας την απόκτηση του Δημήτρη Γκούμα.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας, που στο παρελθόν ανήκε στην ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β’ Εθνική, φορώντας τη φανέλα της ομάδας του «Σίτι».

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Δημήτριου Γκούμα γεννημένου στις 4 Νοεμβρίου 2003 ύψους 1,91 μ ο οποίος έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ21.

Ο Δημήτριος Γκούμας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την Ακαδημία Πλίτση συνέχισε στην ΑΕ Λάρισας ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γερμανία με τις ομάδες SV Planegg Krailling 1 FC Nurnberg U19 FSV Zwickau U19 και Greuther Furth II.

Το καλοκαίρι του 2024 εντάχθηκε στην ΑΕΚ ακολούθησε ο δανεισμός του στην PK 35 της Φινλανδίας και στη συνέχεια επέστρεψε στην ΑΕΚ με τη λήξη του δανεισμού του.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας εντάσσεται στο ρόστερ του Αιγάλεω για να ενισχύσει την ομάδα στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου

Καλώς ήρθες στο Αιγάλεω Δημήτρη!

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα