INAEK

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος συνεχάρη τον Κόντη για την κατάκτηση του Super Cup

Μάριος Ηλιόπουλος και Μάρκο Νίκολιτς έδειξαν το ήθος τους μετά την απώλεια του Super Cup,...

Μάριος Ηλιόπουλος και Μάρκο Νίκολιτς έδειξαν το ήθος τους μετά την απώλεια του Super Cup, σπεύδοντας να συγχαρούν τον Χρήστο Κόντη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι, που βρήκε τον ΟΦΗ νικητή με 5-4 και κάτοχο του Super Cup, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη κίνηση του Μάριου Ηλιόπουλου ήταν να κατευθυνθεί προς τον πάγκο του ΟΦΗ, όπου πανηγύριζε ο Χρήστος Κόντης μαζί με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης πλησίασε τον προπονητή των Κρητικών και του έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου, σε μια κίνηση που ανέδειξε το αθλητικό πνεύμα και το επίπεδο της στιγμής.

Στη συνέχεια, ο Ηλιόπουλος πήγε προς την πλευρά της ΑΕΚ, ενώ ανάλογη κίνηση έκανε και ο Μάρκο Νίκολιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός της Ένωσης βρέθηκε επίσης στο πλευρό του Χρήστου Κόντη μετά το τέλος του τελικού και τον συνεχάρη για τη μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα