ΑΕΚ: Έφυγαν 15.000 εισιτήρια για το Super Cup με τον ΟΦΗ – Απομένουν 5.000
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το Super Cup ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, έχουν ήδη διατεθεί περίπου 15.000 εισιτήρια από τα συνολικά 20.700 που θα κυκλοφορήσουν για την αναμέτρηση, με την προοπτική του sold out να είναι πλέον ορατή.
Οι φίλαθλοι έχουν καλύψει περίπου τα τρία τέταρτα των διαθέσιμων θέσεων, ενώ απομένουν περίπου 5.000 εισιτήρια για να ολοκληρωθεί η διάθεσή τους.
Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, έχει ήδη ενημερώσει πως η ζήτηση από τους φίλους της ομάδας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς απομένουν λιγότερα από 500 εισιτήρια για την κάλυψη των περίπου 7.000 θέσεων που αντιστοιχούν στην Πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Όλα δείχνουν πως το Παγκρήτιο αναμένεται να φιλοξενήσει μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν.






