ΑΕΚ: Δύο χρόνια χωρίς τον Νίκο Ξηροκώστα – Την Κυριακή το μνημόσυνο στη Ριζούπολη
Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Νίκος Ξηροκώστας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια της ΑΕΚ και στους ανθρώπους που τον γνώρισαν.
- Ο Νίκος Ξηροκώστας ήταν εμβληματική και αγαπητή μορφή στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, συνδεδεμένος με την κιτρινόμαυρη ιδέα.
- Την Κυριακή 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.
- Η τελετή θα γίνει στις 10:30 στο παρεκκλήσι του Αγίου Ισιδώρου, εντός του Β' Νεκροταφείου στη Ριζούπολη.
Ο εμβληματικός φίλος της Ένωσης είχε συνδέσει το όνομά του με την κιτρινόμαυρη ιδέα και αποτελούσε μία ιδιαίτερα αγαπητή μορφή στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ.
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό του, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του.
Το μνημόσυνο στη Ριζούπολη
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ισιδώρου, το οποίο βρίσκεται εντός του Β’ Νεκροταφείου στη Ριζούπολη.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και όσοι διατηρούν ξεχωριστές αναμνήσεις από τον Νίκο Ξηροκώστα αναμένεται να δώσουν το «παρών», τιμώντας τη μνήμη ενός ανθρώπου που αποτέλεσε σύμβολο αφοσίωσης και αγάπης για την ομάδα.






