INAEK

Βλαχοδήμος: «Περνάω πολύ καλά στη Σεβίλλη»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπογράμμισε πως περνάει πολύ καλά στη Σεβίλλη, όπου αγωνίζεται δανεικός από τη...

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπογράμμισε πως περνάει πολύ καλά στη Σεβίλλη, όπου αγωνίζεται δανεικός από τη Νιούκαστλ.

Στην τρέχουσα σεζόν της La Liga, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει υπερασπιστεί 21 φορές την εστία της ισπανικής ομάδας, προσφέροντας σταθερές εμφανίσεις και ασφάλεια στο πίσω μέρος.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι η Νιούκαστλ θα έχει τον τελευταίο λόγο για την επόμενη σεζόν. Σε δηλώσεις του στο ισπανικό μέσο abc.es, ο Βλαχοδήμος δήλωσε: “Η Νιούκαστλ έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν γνωρίζω τι αποφάσεις θα πάρουν. Το καλοκαίρι θα δείξει”.

Για την εμπειρία του στη Σεβίλλη, ο Έλληνας γκολκίπερ επεσήμανε: “Περνάω πολύ καλά στη Σεβίλλη και χαίρομαι για κάθε λεπτό που βρίσκομαι στο γήπεδο με αυτή την ομάδα. Δουλεύω καθημερινά για να δίνω το μέγιστο”. Η δήλωση αυτή αναδεικνύει την πλήρη αφοσίωση του Βλαχοδήμου στην ομάδα και τη θετική του στάση απέναντι στην εμπειρία του στην ισπανική La Liga.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα