INAEK

Παναθηναϊκός: Θλάση για τον Ουναΐ – Χάνει το υπόλοιπο του 2026

Σημαντικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο τραυματισμός του Αζεντίν Ουναΐ, καθώς ο Μαροκινός μέσος...

Σημαντικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο τραυματισμός του Αζεντίν Ουναΐ, καθώς ο Μαροκινός μέσος αναμένεται να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας το υπόλοιπο του 2026.

Ο τραυματισμός του διεθνούς χαφ σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Asteras AKTOR, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στη συνέχεια έδειξαν ότι έχει υποστεί σοβαρή θλάση στον δικέφαλο μυ του δεξιού ποδιού.

Η σοβαρότητα του προβλήματος δεν αφήνει περιθώρια για άμεση επιστροφή του Ουναΐ στους αγωνιστικούς χώρους. Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς, με την επανεμφάνισή του να τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2027.

Η απουσία του αποτελεί μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, που καλείται να διαχειριστεί την απώλεια ενός ακόμη διαθέσιμου ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

Παναθηναϊκός