INAEK

Τέλος στην αγωνία για τον Καρέτσα: Καθαρός ο εξονυχιστικός έλεγχος – Μπαίνει ξανά στις προπονήσεις

Επιστρέφει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Κωνσταντίνος Καρέτσας μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. «Δεν διαπιστώσαμε τίποτα ασυνήθιστο», τόνισε ο Λαρς Ρίκεν.

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Καρέτσα, καθώς ο 18χρονος εξτρέμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς μετά την περιπέτεια που πέρασε.

Ο νεαρός διεθνής έχει ήδη ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα χωρίς να αισθάνεται καμία ενόχληση, και πλέον είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρέτσας είχε παρουσιάσει έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπορούσια με τη Βιγιαρεάλ για το Champions League την περασμένη Τρίτη, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο μετά από διήμερη νοσηλεία.

Ο αθλητικός διευθυντής των «Βεστφαλών», Λαρς Ρίκεν, τοποθετήθηκε για το περιστατικό ξεκαθαρίζοντας πως οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο οργανικό πρόβλημα:

«Ήμασταν όλοι αρκετά αναστατωμένοι και σοκαρισμένοι. Ανησυχούσαμε για το παιδί. Τον υποβάλλαμε σε εξονυχιστικό έλεγχο για τρεις ημέρες και δεν έχουμε διαπιστώσει τίποτα ασυνήθιστο».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε