INAEK

Σύλληψη 49χρονου στη Λεωφόρο – Έδωσε φωτοβολίδες στον 11χρονο γιο του

Σύλληψη 49χρονου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Πατέρας έδωσε φωτοβολίδες στον 11χρονο γιο του, ο οποίος τις ενεργοποίησε στις κερκίδες.

Στη σύλληψη ενός 49χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά από περιστατικό που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 49χρονος παρέδωσε στον 11χρονο γιο του δύο φωτοβολίδες, τις οποίες ο ανήλικος ενεργοποίησε στις κερκίδες. Το περιστατικό εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του γηπέδου και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μέτρα τάξης προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του πατέρα.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθλητικής Βίας Αθηνών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ο ανήλικος δεν συνελήφθη, καθώς θεωρείται ποινικά ανεύθυνος. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε