INAEK

ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς και Πέλκα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ – Εκτός ο Παβλένκα

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανεβάζει ρυθμούς και μπαίνει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ο Παβλένκα μένει εκτός.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Σέρβος εξτρέμ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, δείχνοντας πως μπαίνει στην τελική ευθεία για πλήρη επανένταξη.

Αντίθετα, ο Γίρι Παβλένκα δεν θα προλάβει το ματς, καθώς συνεχίζει θεραπεία, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Φιόντορ Τσάλοφ προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε πολλή τακτική και πλούσιο ασκησιολόγιο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει έμφαση στην αμυντική και επιθετική οργάνωση ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (17/10) στις 11:00.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα