Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην Λεωφόρο για το Πρωτάθλημα – Στο ΟΑΚΑ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει οριστικά στη Λεωφόρο για τα εντός έδρας παιχνίδια του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με το sport-fm.gr, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», επαναφέροντας το ιστορικό τους γήπεδο ως έδρα για τις αναμετρήσεις της Super League. Η απόφαση είναι οριστική και σηματοδοτεί την επιστροφή στην ποδοσφαιρική τους βάση, σε ένα γήπεδο με ιδιαίτερη συναισθηματική και αγωνιστική αξία για τον σύλλογο και τον κόσμο του.
Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Ολυμπιακό Στάδιο. Η επιλογή αυτή συνδέεται τόσο με τις απαιτήσεις που θέτουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, όσο και με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ, η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες των διεθνών αναμετρήσεων και του κοινού που αυτές προσελκύουν.






