INAEK

Παναιτωλικός: Τέλος ο Αντρίγια Μαϊντέβατς από την ομάδα του Αγρινίου

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Αντρίγια Μαϊντέβατς, όπως γνωστοποίησε επίσημα η ομάδα του Αγρινίου....

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Αντρίγια Μαϊντέβατς, όπως γνωστοποίησε επίσημα η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε ενταχθεί στο ρόστερ του Παναιτωλικού το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε πρόωρα, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, εξαιτίας προσωπικών λόγων του ποδοσφαιριστή.

Ο απολογισμός του Μαϊντέβατς στον Παναιτωλικό

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο 27χρονος φορ αγωνίστηκε σε 27 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Παρότι ο Μαϊντέβατς είχε ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου, η αποχώρησή του έγινε σε συνεννόηση με τον σύλλογο, ο οποίος του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε δεκτό το αίτημα του Αντρίγια Μαϊντέβατς για πρόωρη λύση του συμβολαίου για προσωπικούς λόγους. Ο Σέρβος επιθετικός είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ στη Super League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε