INAEK

Ντεσπόντοφ: «Είχα απλά μια ενόχληση στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού»

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αγωνίστηκε με μικροενοχλήσεις στον μυϊκό του τομέα, αλλά καθησύχασε για τη σοβαρότητα...

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αγωνίστηκε με μικροενοχλήσεις στον μυϊκό του τομέα, αλλά καθησύχασε για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Εθνική Βουλγαρίας επικράτησε 2-1 της Γεωργίας στις 18 Νοεμβρίου, με τον μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου να αγωνίζεται για 59 λεπτά πριν αποχωρήσει λόγω μικροενοχλήσεων. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ντεσπόντοφ τόνισε ότι η ενόχληση οφείλεται στους συνεχόμενους αγώνες και δεν είναι κάτι σοβαρό.

Η πρώτη νίκη της Βουλγαρίας στα προκριματικά

Ο Ντεσπόντοφ δήλωσε:

«Ήμασταν συμπαγείς, καλά δεμένοι στην άμυνα, με καθαρό μυαλό και σωστές αποστάσεις, και περιμέναμε υπομονετικά τις στιγμές μας στην αντεπίθεση. Είμαι χαρούμενος που βρήκαμε δύο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πριν μπούμε στο γήπεδο, είπαμε όλοι μεταξύ μας ότι παίζουμε για την τιμή μας. Δείξαμε πως έχουμε ψυχή και μπορούμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι».

Προοπτικές και εικόνα της ομάδας

Αναφερόμενος στις δυνατότητες της Βουλγαρίας, πρόσθεσε:

«Στην Τουρκία είδαμε ότι όταν παίζουμε ελεύθερα και χωρίς άγχος, μπορούμε να δείξουμε ποδόσφαιρο. Σήμερα τα πήγαμε ακόμη καλύτερα. Ελπίζω αυτή η εικόνα να είναι ο δρόμος για το μέλλον. Τα προκριματικά ήταν πολύ δύσκολα και κάθε παιχνίδι απαιτούσε υπέρβαση».

Ο Ντεσπόντοφ εξήρε την ποιότητα της επιθετικής γραμμής:

«Μου αρέσει πολύ η συνεργασία με τον Γκεόργκι Ρούσεφ και τον Ζντράβκο Ντιμιτρόφ. Έχουν ταχύτητα, ποιότητα και σωστές κινήσεις. Παίζουν καλά στα πλάγια και μας βοηθούν να δημιουργούμε περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα