INAEK

Γιοβάνοβιτς: «Με αυτοπεποίθηση στη Γλασκώβη για το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε τους διεθνείς να παρουσιαστούν με πίστη και αυτοπεποίθηση στη Γλασκώβη για το ματς με τη Σκωτία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε το μήνυμά του ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Σκωτία στη Γλασκώβη, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε την ανάγκη για αυτοπεποίθηση, πίστη και αγωνιστική συνέπεια από τους διεθνείς, παρά τις απουσίες.

«Είμαστε έτοιμοι, με τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές όταν έρχονται στην Εθνική. Πάντα υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα τον τελευταίο χρόνο και τώρα υπάρχει ακόμη περισσότερη, γιατί το τελευταίο αποτέλεσμα στην έδρα μας δεν ήταν καλό, παρότι η εμφάνιση ήταν θετική», ανέφερε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν κάποιες απουσίες, όμως καλέσαμε παιδιά που μπορούν να καλύψουν τα κενά. Ο τρόπος σκέψης μας δεν αλλάζει».

Αναφερόμενος στη νέα αναμέτρηση με τη Σκωτία, λίγους μήνες μετά τα playoffs του Nations League, ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε: «Πρόσφατα είχαμε παίξει με τη Σκωτία, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτά είναι προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού παίζουμε ξανά στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ομάδα. Δεν έχουμε αλλάξει πολύ σε σχέση με τους τελευταίους έξι μήνες, και δεν περιμένω πολλές αλλαγές ούτε στον τρόπο παιχνιδιού».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέληξε: «Είναι πολύ σημαντικό, επειδή το ματς αυτό παίζει ρόλο για την επόμενη φάση, να είμαστε το ίδιο καλοί και με την ίδια αυτοπεποίθηση στη Γλασκώβη. Να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα