INAEK

Αγνώριστος με νέο κούρεμα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στην πρεμιέρα της Γκενκ (ΦΩΤΟ)

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το αγωνιστικό του στυλ, όμως στην πρεμιέρα του...

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το αγωνιστικό του στυλ, όμως στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Γκενκ, προκάλεσε έκπληξη για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ο 17χρονος Έλληνας μέσος εμφανίστηκε κόντρα στην Μπριζ με τελείως αλλαγμένη εμφάνιση, αφήνοντας πίσω του το γνώριμο look με τις χαρακτηριστικές μπούκλες και τη χωρίστρα. Αντί αυτών, εμφανίστηκε με σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι, υιοθετώντας ένα… στρατιωτικό κούρεμα που ξάφνιασε ακόμα και τους πιο στενούς παρατηρητές του.

Αγνώριστος εξωτερικά, ίδιος στο γήπεδο

Με το Νο.20 στην πλάτη, πολλοί χρειάστηκαν δεύτερη ματιά για να τον αναγνωρίσουν. Ωστόσο, μόλις πήρε τη μπάλα στα πόδια, ο Καρέτσας απέδειξε πως ό,τι κι αν αλλάξει στην εμφάνισή του, το ταλέντο του παραμένει αναλλοίωτο. Οι κινήσεις του στο χώρο του κέντρου, η τεχνική του κατάρτιση και η ψυχραιμία του στην πίεση επιβεβαίωσαν γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα prospect της Ευρώπης.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα