Ξιφασκία: Δυνατή παρουσία της ΑΕΚ στο Κύπελλο Σπάθης
Αγωνιστική δράση για το τμήμα Ξιφασκίας της ΑΕΚ και την Ακαδημία το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου, με συμμετοχή στο Κύπελλο Σπάθης Ανδρών-Γυναικών, Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Ανάπτυξης Σπάθης, που διεξήχθη στην Παιανία.
Στην κατηγορία των Ανδρών, ο Παναγιώτης Κοντοειδής κατέκτησε την 5η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στην τετράδα και τα μετάλλια. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών της ΑΕΚ, με τον Αντώνη Μπουρβάνη να τερματίζει 13ος, τον Ιωάννη Καραγκιοζόπουλο 14ο, τον Λουκά Κοσενάκη 18ο και τον Αδαμάντιο-Μάριο Μπερζοβίτη 24ο.
Στις Γυναίκες, η Μαρία-Γεωργία Χουρή κατέλαβε τη 12η θέση, η Άννα-Μαρία Ευστρατίου τη 14η και η Κυριακή Σαφάρη τη 19η.
Στην κατηγορία Κ13, η Σοφία Ανδρικούλα κατετάγη 21η, η Ειρήνη-Νεφέλη Κότσιρα 22η, η Ναταλία Καραγιώτα 25η και η Αρετή Παναγιωτοπούλου 26η.
Τέλος, στην Κ10, ο Βαγγέλης Καψιάς κατέλαβε τη 17η θέση. Την αποστολή της ΑΕΚ συνόδευσε ο προπονητής Βαγγέλης Σαρρής.






