INAEK

ΑΕΚ: Σε εξαιρετικό κλίμα το δείπνο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από τον Νίκο Παντερμαλή (VIDEO)

Ο Νίκος Παντερμαλής παρέθεσε δείπνο στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στην Κηφισιά, σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα και μια ξεχωριστή συμβολική κίνηση.

Ένα όμορφο και ιδιαίτερα ζεστό βράδυ πέρασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς ο εκτελεστικός διευθυντής του αθλητικού οργανισμού του συλλόγου, Νίκος Παντερμαλής, παρέθεσε δείπνο στις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο I FRATI στην Κηφισιά, με το κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς να είναι άριστο, οικογενειακό και γεμάτο χαμόγελα, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική συσπείρωση που επικρατεί στις τάξεις του τμήματος.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Νίκος Παντερμαλής μοίρασε από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο σε κάθε αθλήτρια της ομάδας.

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που εκτιμήθηκε από όλες τις παρουσίες και έδωσε έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και στήριξης ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε