Τελικός Κυπέλλου Γυναικών: Αναχωρεί σήμερα η ΑΕΚ για τον Βόλο

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στον Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έχοντας στόχο την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου της σεζόν και ένα ιδανικό φινάλε.

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αθήνα και σήμερα ταξιδεύει στον Βόλο, όπου το Σάββατο θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Με στόχο την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της χρονιάς και την ιδανική ολοκλήρωση μιας ιστορικής σεζόν, η Ένωση είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί με πάθος στον μεγάλο τελικό. Παρά την απογοήτευση για τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς την παρουσία φιλάθλων, το κλίμα στην ομάδα παραμένει θετικό και συγκεντρωμένο.

Στην τελική ευθεία με πίστη και συγκέντρωση

Ο Νίκος Κωτσοβός έχει δουλέψει σκληρά τις τελευταίες ημέρες, προσπαθώντας να κρατήσει τις αθλήτριες απόλυτα προσηλωμένες στον στόχο. Η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη, ωστόσο οι «κιτρινόμαυρες» δηλώνουν έτοιμες να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα