INAEK

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Η Ευδοκία Ποπαντίνοβα ξεναγήθηκε στα Μουσεία της ΑΕΚ (VIDEO)

Η Ευδοκία Ποπαντίνοβα επισκέφθηκε τα Μουσεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δείτε το βίντεο της ξενάγησης.

Η Ευδοκία Ποπαντίνοβα, η νέα ποδοσφαιρίστρια της ΑΕΚ, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα δύο Μουσεία της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η διεθνής επιθετικός γνώρισε λεπτομέρειες για την ιστορία του Συλλόγου, τις προσφυγικές ρίζες του και τις αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Το νέο αστέρι του γυναικείου ποδοσφαίρου της Ένωσης δήλωσε συγκινημένη από την εμπειρία, τονίζοντας τη σημασία της παράδοσης και της κληρονομιάς της ομάδας στην πορεία της. Η ξενάγηση ενίσχυσε τη σύνδεσή της με τον Σύλλογο και την ταυτότητα της ΑΕΚ, ενισχύοντας το αίσθημα υπερηφάνειας που συνοδεύει κάθε νέο μέλος της μεγάλης οικογένειας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, καταγράφοντας τη μοναδική εμπειρία της Ποπαντίνοβα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα