INAEK

Παντερμαλής: «Η παρουσία μου συμβολίζει την ουσιαστική σύνδεση της Ερασιτεχνικής με την ΠΑΕ ΑΕΚ» (VIDEO)

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Παντερμαλής, βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας στα Σπάτα, μεταφέροντας το μήνυμα του Μάριου Ηλιόπουλου και τη νέα εποχή στη σύνδεση ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής.

Στην πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, έδωσε το «παρών» ο Εκτελεστικός Διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Παντερμαλής.

Κατά την ομιλία του προς τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο, υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του, σημειώνοντας ότι αυτή συμβολίζει μια ουσιαστική αλλαγή σελίδας για το τμήμα και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Παράλληλα, τόνισε πως η νέα αυτή εποχή χαρακτηρίζεται από τη στενότερη και πιο ουσιαστική σύνδεση του ερασιτεχνικού σωματείου με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο διοικητικός παράγοντας της Ένωσης μετέφερε προς όλους τους παρευρισκόμενους τους θερμούς χαιρετισμούς του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ, Μάριου Ηλιόπουλου, δίνοντας το το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το μήνυμα για τα ψυχικά αποθέματα

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο Νίκος Παντερμαλής στάθηκε στην αγωνιστική νοοτροπία που πρέπει να διέπει την ομάδα σε κάθε αναμέτρηση. Ζήτησε από τις ποδοσφαιρίστριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής δράσης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν στιγμές μέσα σε έναν αγώνα όπου οι σωματικές δυνάμεις θα εξαντλούνται. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, υπογράμμισε ότι οι αθλήτριες καλούνται να αναζητούν ψυχικά αποθέματα ανατρέχοντας στο ίδιο το DNA και τις αξίες που αντιπροσωπεύει η ιστορία της ΑΕΚ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα