INAEK

Γιακουμάκης: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω ξανά για τη Σέλτικ»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε, στη Record Sport, για τη Σέλτικ και αποκάλυψε πως ονειρεύεται να επιστρέψει.

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη στη Record Sport, ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματική σύνδεση που διατηρεί με τη Σέλτικ, εκφράζοντας ανοιχτά την επιθυμία του να φορέσει ξανά τα πράσινα της ομάδας από τη Γλασκώβη.

Ο διεθνής επιθετικός, που αγωνίζεται πλέον στη μεξικανική Κρουζ Αζούλ, μίλησε για το κεφάλαιο «Σέλτικ» στην καριέρα του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σκωτία θα ήταν «ένα όνειρο που θα ήθελε πολύ να γίνει πραγματικότητα».

Ο Γιακουμάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην συμπαίκτη του, Ζότα, ο οποίος επέστρεψε στη Σέλτικ, λέγοντας πως συγκινήθηκε βαθιά, ενώ στο τέλος, μίλησε και για την αγάπη του κόσμου προς τον ίδιο.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Θέλεις να βάλεις φωτιά; Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω ξανά για τη Σέλτικ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ουτοπικό ή ρεαλιστικό, αλλά ποιος δεν θα ήθελε; Όταν έχεις ζήσει αυτή την εμπειρία, ξέρεις τι σημαίνει», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιακουμάκη σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στη Σέλτικ.

«Αν ρωτήσεις κάποιον που έπαιξε εκεί και τα πήγε καλά αν θα ξαναπήγαινε και σου πει όχι, τότε είναι ανόητος. Ειλικρινά, θα ήθελα, θα ήθελα, θα ήθελα να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Δεν ξέρω αν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου».

«Όταν είδα τον Ζότα να επιστρέφει, μπήκα στη θέση του. Θα ένιωθε υπέροχα. Πήγε στη Σαουδική Αραβία, μετά στη Γαλλία, αλλά δεν ήταν χαρούμενος. Δεν είχε τον ίδιο ρόλο, την ίδια ελευθερία.

Αλλά το να τον δεις να ξαναφοράει τη φανέλα, να μπαίνει στο γήπεδο και να τον αποθεώνει όλο το γήπεδο… το συναίσθημα θα ήταν απίστευτο. Αμέσως φαντάστηκα τον εαυτό μου στη θέση του».

«Θεέ μου… Θα ήταν σαν ένα ονειρεμένο σενάριο. Θα ήταν απίστευτο», πρόσθεσε για το γεγονός να ξανά ακουστεί το όνομά του από τον κόσμο της Σέλτικ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα