Κάκιστη ξανά η Εθνική, απομακρύνεται η πρόκριση στο Euro
Κάκιστη εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδας, η οποία ηττήθηκε με 2-3 από την Αρμενία. Απομακρύνεται το όνειρο του Euro. Ξεχώρισε ο Φορτούνης, που πέτυχε ένα μαγικό γκολ στο 85′.
Όπως και στο παιχνίδι με την Ιταλία, έτσι και στο σημερινό, η Ελλάδα μπήκε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω στο σκόρ με 0-2 στα πρώτα τριάντα λεπτά.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς αντίδραση, η οποία όμως ήρθε στο δεύτερο μέρος, όταν οι γαλανόλευκοι μείωσαν σε 1-2 με τον Ζέκα. Στα λεπτά που ακολούθησαν η Ελλάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει, δίχως όμως να ασκεί ασφυκτική πίεση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με άνεση κρατούσαν το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο δύο φορές με τον Κουλούρη και ακολούθησε και το τρίτο τέρμα της Αρμενίας.
Τα τελευταία λεπτά έμοιαζαν διαδικαστικά, μέχρι το 85ο λεπτό όταν ο Κώστας Φορτούνης τους πέρασε κυριολεκτικά όλους και ξανά έβαλε την Εθνική στη διεκδίκηση της ισοπαλίας.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν φάνηκε απειλητική ούτε στα εναπομείναντα λεπτά και ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της.






