Ξέσπασμα Κούγια για Ξάνθη: “Πόσο μ@@ες μας περνάτε; – 10 εκατ. να κάνουν τους ηθοποιούς ιδιοκτήτες”
Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας – ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ – προς κ.κ. Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη, με αφορμή το ρεπορτάζ του ONE TV για την σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.
Αναλυτικά:
Μετά τις συγκλονιστικές με ονοματεπώνυμα, με επωνυμίες off shore εταιρειών, με πολύπλοκες τριγωνικές σχέσεις εταιρειών όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη, με ανατριχίλα ανασύρω στη μνήμη μου το αλήστου μνήμης παιχνίδι ΠΑΕ Ξάνθη – ΠΑΕ ΑΕΛ στις 8/10/2018 με διαιτητή τον χειρότερο διαιτητή που έχουν δει στη ζωή τους, όπως μας είπαν οι Περέιρα και Μάριν στο ΔΣ της Super League, τον διαιτητή Λάμπρου (αυτόν που εξοστράκισαν φέτος από την Super League), αλλά τον έβαζαν πέρυσι να παίξει και μετά το διαιτητικό όργιο εις βάρος μας και με το γεγονός ότι χωρίς το κλεμμένο τρίποντο εκείνου του παιχνιδιού στην τελική βαθμολογία η Ξάνθη έχανε την κατηγορία, και θυμάμαι τις ειρωνικές απαντήσεις στις ανακοινώσεις μας του Άρη Πιαλόγλου και του Χρήστου Πανόπουλου, εμφανιζομένου τότε ως ιδιοκτήτου, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποκαλύφθηκε σήμερα είναι ένα απλό μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη.
Κύριε Αυγενάκη, Κύριε Γραμμένε, Κύριε Λυσάνδρου, κ.κ. συνάδελφοι, πραγματικοί ιδιοκτήτες ΠΑΕ, το ποτήρι της βρωμιάς και της υποκρισίας ξεχείλισε.
Εγώ τα έλεγα και με τιμωρούσαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την Κέρκυρα (για τον ΠΑΣ είχα και τα συμβόλαια στα χέρια μου από τις 27/2/2015), όταν κάποιες ομάδες μεταβάλλονταν σε Μπαρτσελόνες για να υποβιβαστούμε εμείς στη Β’ Εθνική.
Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τώρα, γιατί με αυτούς τους Έλληνες διαιτητές, που προέρχονται από αυτές τις Ενώσεις, που έχουν εκλέξει τη διοίκηση Γραμμένου εμείς παίζουμε κάθε Κυριακή, είτε για την ύπαρξη μας, είτε για τη διάκρισή μας και είναι βέβαιο, όπως έγινε και πέρυσι, ότι στο δεύτερο γύρο, εάν στο παιχνίδι με την Ξάνθη κρίνεται η είσοδός μας στην εξάδα μπορεί να συναντήσουμε ως πρώτο διαιτητή τον αντίστοιχο «Λάμπρου» και τέταρτο διαιτητή είτε τον τέταρτο εκείνου του παιχνιδιού Φωτιάδη, που δεν έβλεπε τίποτα από όσα χυδαία συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο, είτε τον Σκουλά που ανακάλυψε ανύπαρκτο πέναλτι στο 97’ με τον Άρη, είτε τον Γιάννη Παπαδόπουλο με τις προκλητικές αποφάσεις του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είτε τον Κουμπαράκη που δεν είδε 2 πέναλτι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είτε τον Τάσση του γνωστού Βρακά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δεν είδε το πέναλτι, είτε τον οποιονδήποτε Κομίνη που γράφει ψέματα στο φύλλο αγώνος και αγωνίζεται για την επιβίωση του, αφού εκτός από διαιτητής δεν ασκεί άλλο επάγγελμα.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ





