INAEK

Θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Τσάβες ο Παναιτωλικός

Ο Λούκας Τσάβες έχει αποδείξει τον εαυτό του ως έναν από τους πιο αξιόπιστους τερματοφύλακες...

Ο Λούκας Τσάβες έχει αποδείξει τον εαυτό του ως έναν από τους πιο αξιόπιστους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, με τις εμφανίσεις του να είναι κρίσιμες για την αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού. 

Ο 29χρονος Αργεντινός, ο οποίος ανήκει στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, βρίσκεται δανεικός στον Παναιτωλικό μέχρι το Δεκέμβριο του 2025. Ωστόσο, το μέλλον του είναι αβέβαιο, και οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου επιθυμούν να τον διατηρήσουν στην ομάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να κρατήσει τον Τσάβες στην ομάδα. Για τον λόγο αυτό, ο Έλληνας τεχνικός έχει εισηγηθεί στη διοίκηση να εξετάσει τη δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας, είτε μέσω νέου δανεισμού, είτε με αγορά των δικαιωμάτων του Αργεντινού.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού φαίνεται να υποστηρίζει αυτή την πρόταση και εργάζεται για να ολοκληρώσει τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό, ώστε να διασφαλιστεί η σταθερότητα στην ομάδα και να συνεχιστεί η καλή πορεία του Τσάβες κάτω από τα δοκάρια του Αγρινίου.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα