INAEK

Super League 2: Ο ΠΑΣ κράτησε την ΑΕΛ στο 1-1 – Νίκη με 3-0 για τον Ηρακλή

Η πρωτοπόρος του Α’ ομίλου της Super League 2, ΑΕΛ, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια...

Η πρωτοπόρος του Α’ ομίλου της Super League 2, ΑΕΛ, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τα Ιωάννινα, μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Στα Γιάννενα, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 7’ με εκτέλεση φάουλ του Λώλη. Παρόλα αυτά, η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15’, όταν ο Μωραΐτης εκμεταλλεύτηκε το δοκάρι του Μούργου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων για το 2-0, ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 38’ με πέναλτι του Χάινριχ, που κέρδισε ο Λεό από τον Περντέ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε επεισοδιακά, καθώς υπήρξε διακοπή λόγω τραυματισμού μέλους της ΑΕΛ από ρίψη αντικειμένου. Στο 60’, ο Αθανασίου απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Οικονόμου, ενώ και οι δύο ομάδες έδειξαν νευρικότητα, με το σκορ να μένει στο 1-1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε έτσι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΛ φέτος.

Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής πέτυχε εμφατική εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Καμπανιακού, μειώνοντας τη διαφορά του από την πρωτοπόρο ΑΕΛ στους 7 βαθμούς, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τσιριγώτης, που σκόραρε στο 42’ και στο 66’, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σκόλικ στις καθυστερήσεις (90’+1’).

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα