ΠΑΟΚ: Ατομικό για Ότο και Λόβρεν – Επιστρέφει ο Σαμάτα ενόψει ΑΕΚ
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League και το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μια θετική είδηση στη σημερινή προπόνηση, καθώς ο Αλί Σαμάτα συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, δείχνοντας πως η επιστροφή του στους αγωνιστικούς ρυθμούς είναι πλέον θέμα χρόνου.
Την ίδια στιγμή, οι Ότο και Λόβρεν παραμένουν εκτός του βασικού προγράμματος και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Κροάτης αμυντικός και ο Ισπανός μπακ εξακολουθούν να χρειάζονται χρόνο για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ να παραμένει αμφίβολη.