Παναθηναϊκός: Δοκιμή Μπόλονι με 4-3-3 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Να αλλάξει το σχηατισμό για πρώτη φορά από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό φαίνεται να σκέφτεται ο Λάζλο Μπόλονι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πράγμα που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί είτε ο Καρλίτος είτε ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ρουμάνος προπονητής στην προπόνηση της Παρασκευής δοκίμασε το 4-3-3, κάτι που φυσικά είχε κάνει και πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τότε ο Μπόλονι είχε… μπλοφάρει, καθώς είχε «κατεβάσει» το τριφύλλι με σχηματισμό 4-4-1-1.
Σε περίπτωση που κάνει πράξη την δοκιμή του 4-3-3, το πιθανότερο είναι οι Κουρμπέλης – Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος να αποτελέσουν την τριάδα στο κέντρο, με τους Βιγιαφάνιες – Χατζηγιοβάνη στα άκρα και έναν εκ των Καρλίτος ή Μακέντα στην κορυφή, με τον Ιταλό να έχει το προβάδισμα.
Η τετράδα μπροστά από τον Διούδη αναμένεται να μείνει αναλλοίωτη (Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης).
Πηγή: sdna.gr





