Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» η μεταγραφή του Φουρτάδο από τη Λαμία
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Γκουστάβο Φουρτάδο από τη Λαμία, με τον 24χρονο Βραζιλιάνο να ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα από το προσεχές καλοκαίρι.
Ο νεαρός χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία σταμάτησε τη λειτουργία της. Στη Λαμία βρήκε χώρο και χρόνο, καταγράφοντας εξαιρετικές εμφανίσεις που τον έφεραν στο προσκήνιο για μεγαλύτερες ομάδες.
Στη φετινή σεζόν μετρά ήδη 19 εμφανίσεις στη Super League, έχοντας σκοράρει 6 φορές και μοιράσει μία ασίστ, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του.
Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό
Οι εμφανίσεις του Φουρτάδο δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κινήθηκε άμεσα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Λαμία για την απόκτησή του. Έτσι, από το καλοκαίρι, ο Βραζιλιάνος μέσος θα ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών, προσφέροντας μία ακόμα λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.






