Ετοιμάζει μεταγραφή παλιού γνώριμου της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! – Παίρνει φανέλα βασικού με το «καλημέρα»
Το νέο όνομα στην “ερυθρόλευκη” λίστα και η μεγάλη πώληση. Στο Λιμάνι έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν και για εξτρέμ στην αγορά, καθώς είναι πολύ πιθανό να φύγουν τρεις παίκτες που λογίζονται για τη συγκεκριμένη θέση.
Οι Ονιεκούρου, Λόπες θα αποτελέσουν παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν “φουντώσει” τα σενάρια που θέλουν τουρκικές ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα για εξτρέμ, αφού ενδέχεται να ξεμείνει μόνο με τους Ροντρίγκες και Βρουσάι.
Ένας παλιός γνώριμος επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία. Ο λόγος για τον Ντάργουιν Ματσίς, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τη Γρανάδα στη La Liga μαζί με τους συμπαίκτες του και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.





