INAEK

Περέιρα: «Το VAR έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα»

Ο Μέλο Περέιρα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου: Για τη συνάντηση:« Είμαι πολύ ικανοποιημένος από...

Ο Μέλο Περέιρα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για τη συνάντηση:« Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Ήταν θετική η παρουσία όλων των εμπλεκομένων, των ομάδων, των εταιριών, των τηλεοράσεων και της ΚΕΔ. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με αρκετές ιδέες. Η κατάληξη ήταν ικανοποιητική. Βλέπουμε θετική χρησιμοποίηση του VAR».

Για τη χρήση του VAR: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση είναι ένα πρότζεκτ που τώρα ξεκίνησε είναι σε εξέλιξη, όλα μαθαίνουν πράγματα. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι από τους διαιτητές. Το είδαμε σε τρεις αγωνιστικές και πιστεύω μέσα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα».

Για την καθυστερημένη είσοδο του βαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν μπορώ να το πω δημόσια, αυτό που μπορώ να πω είναι ένα πρότζεκτ, μαθαίνουμε, με πολλές τεχνολογίες και τεχνικούς να εμπλέκονται, οπότε το σημαντικό είναι για μας το αποτέλεσμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο δίκαια αποτελέσματα».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε