Υπέροχη υποδοχή και στις Σέρρες για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ!
Η περιοδεία του τροπαίου του πρωταθλήματος της ΑΕΚ συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, με επόμενο σταθμό τις Σέρρες, όπου οι φίλοι της Ένωσης έδωσαν δυναμικό «παρών» και μετέτρεψαν την εκδήλωση σε γιορτή.
- Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στις Σέρρες για να δουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος.
- Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, με συνθήματα, χαμόγελα και έντονο ενθουσιασμό από τους φιλάθλους.
- Οι φίλοι της ομάδας φωτογραφήθηκαν με την κούπα, ζώντας στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.
- Η περιοδεία του τροπαίου συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, με κάθε σταθμό να γίνεται γιορτή.
- Η εκδήλωση επιβεβαίωσε το έντονο δέσιμο της Ένωσης με τους φιλάθλους σε κάθε γωνιά της χώρας.
Στην πόλη των Σερρών, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά το τρόπαιο του πρωταθλήματος και να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν εντυπωσιακή, με συνθήματα, χαμόγελα και έντονο ενθουσιασμό.
Οι φίλοι της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την κούπα, ζώντας από κοντά στιγμές χαράς και υπερηφάνειας για την κατάκτηση του τίτλου.
Η πρωτοβουλία της περιοδείας του τροπαίου συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, με κάθε σταθμό να μετατρέπεται σε γιορτή για τον κόσμο της ΑΕΚ.
Η παρουσία του τροπαίου στις Σέρρες επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη δυναμική της Ένωσης και το έντονο δέσιμο της ομάδας με τους φιλάθλους της σε κάθε γωνιά της χώρας.













